...

Leasing

Vi tilbyder dig 4 former for flexleasing (finansielleasing).

- Privatleasing
- Erhvervsleasing
- Sæsonleasing
- Splitleasing

Nedenfor har vi gjort det mere overskueligt for dig at se forskellen på de 4 begreber.

Leasing typer

Privat
Når du privatleaser, skal du være opmærksom på leasingydelsen, driftsomkostninger samt restværdien i bilen. Du har mulighed for km-godtgørelse efter statens takster, evt. fra dit arbejde, hvis du kører erhvervskilometer.
Erhverv
Ved erhvervsleasing betaler din virksomhed for leasingydelsen og driftsomkostninger. Virksomheder hæfter for restværdien i bilen. Du skal som privatperson være opmærksom på, du ikke har krav på godtgørelse efter statens kørselstakster, samt at du kan blive beskattet af din firmabil.
Sæson
Ved sæsonleasing, har du mulighed for at have en kortere leasingperiode. Dette er en god mulighed for dig, der gerne vil køre i en sportsvogn om sommeren og i en SUV om vinteren.
Splitleasing
Splitleasing giver dig mulighed for at splitte dine leasingomkostninger op mellem privat og erhverv. Procentsatsen for hvor meget du skal betale privat og erhverv, afhænger af hvor meget du køre privat og erhverv. Splitleasing er en billigere måde at erhverve en leasingbil på, hvis du kører færre privatkilometer modsat erhvervskilometer.
Kom forbi vores bilhus, for at høre mere om hvad dine leasingmuligheder er. Eller kontakt os nedenfor.

Fordelen ved at lease fremfor at købe en bil er, at der er en mindre kapitalbinding ved at lease. Dertil er afskrivningerne også lavere, end hvis den havde være på fuld afgift.
Desuden er det som regel også nemmere at sælge en bil, som er uden afgift, idet den også kan sælges udenfor Danmarks grænser.

LW Biler og Leasing samarbejder med flere leasingudbydere, dette er for at kunne udarbejde de bedste priser til dig.

Leasing overtagelse
Er din leasingperiode ved at udløbe?
Og ønsker du at lease din nuværende bil eller en ny bil hos os, så kontakt os nedenfor.
Vi hjælper gerne med at du kan få din nuværende leasingbil leaset igennem os.Leasing biler


email google map